KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYEMİZ FUNDA AVCI’DAN LOJİSTİK SEMİNERİ

Balıkesir Genç Girişimciler Kurulu ve Balıkesir Sanayi Odası’nın 14 Nisan 2015 tarihinde Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirdiği “Bandırma’ da Gelişen Değer Lojistik ve İş Olanakları” başlıklı seminere konuşmacı olarak Ekin Ata Group Bandırma Şube Müdürü ve Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Funda Avcı katıldı. Funda Avcı; Bandırma’nın gerek fiziki yapısı gerekse coğrafi yapısının zenginliği ve günden güne gelişmekte olan dinamik ticari yapısı ile Bandırma Limanının faaliyet alanları, limanda verilen hizmetler, liman kapasitesi, limanda büyüme oranları ve bölgemizde lojistik taşımacılık, depoculuk, dış ticaret, e-ticaret, ithalat ve ihracat veri değerlendirilmeleri konularına değindi.

Lojistik anlayışındaki değişimden ve sektörün gerekliliklerinden bahseden Funda Avcı istihdam için aranan özellikler, işveren gözünden öğrencinin bireysel gelişimi konularında görüşlerini paylaştı.

Katılımcıların sorularının cevaplanmasının ardından seminer sona erdi.