FAKÜLTE GENÇ GİRİŞİMCİLER TOPLULUĞUNDAN ODAMIZA ZİYARET

Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde var olan Genç Girişimciler Topluluğu üyeleri Odamız Genç Girişimciler Kurulu’nu ziyarette bulundular.

Fakülte Genç Girişimciler Topluluğu’nun Başkanı Ali Osman Kıymat, Yardımcısı Sinem Şahbaz ve Üyeler Semih Hotiç ile Ebru Erdal Oda Genç Girişimciler Kurul Başkanı İsmail Çoban ve Yardımcısı Sönmez Bekdemir ile görüştüler. Öğrencilerin bölümlerine göre doğru yerde staj yapmaları konusunda birlikte çalışma yapılması, kariyer günleri etkinliği ile gençleri girişimciliğe özendirmek üzere örnek girişimci kişilerin konuk olduğu panellerin düzenlenmesi konusunda görüş alışverişinde bulundular. Başkan İsmail Çoban; “Bizim hedef kitlemiz gençler, onlara yardım edebilmek, birlikte projeler üretebilmek için çaba gösteriyoruz. Her iki haftada bir yaptığımız kurul toplantılarımıza kendilerini de davet ettik. Birlikte geliştireceğimiz projeler üzerine çalışacağız.” Dedi.