DENİZ UÇAĞI İLK SEFERİNİ YAPTI

Odamızın teşebbüsü ile Bandırma ve İstanbul arasında Bursa Ulaşım Anonim Şirketi (BURULAŞ) tarafından gerçekleştirilecek olan deniz uçağı seferleri başladı. Hafta içi her gün İstanbul’dan saat 09.00 ve 16.00 da, Bandırma’dan saat 10.00 ve 17.00 de hareket edecek uçaktan Odamız üyeleri indirimli olarak yararlanabilecektir.

Bandırma-İstanbul arasındaki mesafeyi 35 dakikaya indiren 8 yolcu kapasiteli Deniz Uçağının bilet fiyatı 150 TL olup, Bandırma Ticaret Odası üyeleri kendilerine sağlanan özel indirim ile biletleri 135 TL’den temin edebileceklerdir.

Deniz Uçağının ilk seferinde ilk yolcu olarak hizmetin startını veren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, deniz uçağı seferlerinin bölge halkı için hayırlı olmasını diledi.