BÖLGENİN İLK YÜKSEK HIZLI ŞARJ İSTASYONU TRUGO ODAMIZ ÖNCÜLÜĞÜNDE HİZMETE GEÇTİ

Odamız girişimleriyle, bölgede ilk olarak Bandırma’da hayata geçirilen Yüksek Hızlı Şarj İstasyonu Trugo, çevreye dost özelliği ve yüksek hızlı şarj imkanı ile Bandırma Ticaret Odası Hizmet Binası önünde, elektrikli araç kullanıcılarının hizmetine açıldı.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz yaptığı açıklamada "Odamız otoparkında bulunan Trugo şarj istasyonunda 2 araç aynı anda şarj edilebilecek olup, elektrikli aracı olan vatandaşlarımız 25 dakikada araçlarını şarj edip yolculuklarına devam edebileceklerdir. Tüm altyapısını Bandırma Ticaret Odası olarak üstlendiğimiz istasyonda; 180 kilowatt (kW) hızlı şarj ünitesi bulunuyor ve Trugo uygulamasını indirerek haftanın 7 günü ve günün 24 saati araçlarınızı şarj edebiliyorsunuz. Yapılan hizmetin bölgemize hayırlı olmasını diliyor, bu süreçte bizlere destek veren UEDAŞ Müdürü Faruk Bozan'a ve süreci başından beri takip eden Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Akdoğan'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.