SİTE İÇİ ARAMA

BANDIRMA TİCARET ODASI’NDAN VEKİLLERE ZİYARET

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sönmez Bekdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Armağan Ergüzeloğlu, Alper Sargın ve Mehmet Doğan ile Genel Sekreter Serap Uğur tarafından Balıkesir Milletvekillerine Türkiye Büyük Millet Meclisi makamlarında ziyaret gerçekleştirildi.

Balıkesir Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, parti genel merkezinde ziyaret edilerek, Bandırma’nın sorunları ve taleplerine yönelik hazırlanan rapor kendisine takdim edildi.

Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Taylan Öztaylan, İsmail Ok ve Mustafa Canbey, Deva Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin ve Serkan Sarı ile İyi Parti Milletvekili Turhan Çömez Meclisteki makamlarında ziyaret edildi.

Tüm vekillere Bandırma’nın sorunları ve taleplerine yönelik hazırlanan rapor takdim edilirken, özellikle Bandırma Devlet Hastanesinin yetersizliği, hastane kavşağı sorunu, Bandırmaspor stad ihtiyacı gibi acil olarak ele alınması gereken konular dile getirildi.

WhatsApp Canlı Destek