BANDIRMA TİCARET ODASI KADIN TIR ŞOFÖRÜ PROJESİ DEVAM EDİYOR

Lojistik sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizden gelen talepleri karşılamak amacıyla Odamız tarafından başlatılan “Kadın Tır Şoförü” projesine başvuru yapan adaylar arasından seçilen kursiyerlerin tır şoförlüğü için alması gereken teorik ve pratik eğitimler devam ediyor.

Kursiyerlerin aldıkları teorik eğitimler sonucu SRC belge süreçleri tamamlanmış olup, Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek direksiyon sınavları için eğitimleri başladı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Adem Yılmaz tarafından eğitimler sırasında ziyaret edilen kursiyerler, süreçten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, hem kursiyerlere hem de eğitim sürecinde yer alan Bandırma Sürücü Kursuna teşekkür ederek; ilk etapta belirlenen kursiyerlerin odamız için çok önemli olduğunu ve sektörde çalışmaya başlamaları ile birlikte farkındalığın daha da artacağını, firmaların bu alandaki işgücü ihtiyacını karşılamak adına projenin 2. etabının da başlatabileceğini belirtti.