BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ BANDIRMA TİCARET ODASI İLE TANIŞTI

Bandırma Meslek Yüksekokulunda mesleki eğitim kapsamında Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Dış Ticaret, İşletme Yönetimi, Büro Hizmetleri, Yönetim ve Organizasyon ve Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencilerine yönelik “Bandırma Ticaret Odası Tanıtımı ve Ticaret Sicili” konulu bir seminer verildi.

Bandırma Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak Bandırma Ticaret Odası Genel Sekreteri Serap Özdemir ve Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Başak Dönmez katıldı. Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. M. Arif Kayacan ile Yüksekokul Sekreteri İlhan Özgül’ün de hazır bulunduğu seminere öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Seminerde söz alan Bandırma Ticaret Odası Genel Sekreteri Serap Özdemir, katılımcılara Bandırma Ticaret Odası’nın yapısı, çalışmaları ve işleyişi konulu bilgiler verirken, Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Başak Dönmez Ticaret Sicili işlemleri, Yeni Türk Ticaret Kanunu ve Mersis hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Öğrenciler, derslerinde teorik bilgi olarak almış oldukları Ticaret Odası ve Ticaret Sicil İşlemleri ile ilgili sorularını konunun direk muhatabı kişilere sordular ve seminer öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından konuşmacılara teşekkür belgesi ve günün anısına çiçek takdimi ile sona erdi.