BANDIRMA İL OLMA YOLUNDA TEK SES, TEK YÜREK

Odamız ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda İl olma yolunda Bandırma konuşuldu.

Bandırma’nın il olmasının gerekliliği ile ilgili fikir alışverişi yapılan toplantı Bandırma Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşti. Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan ve Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un açılış konuşmalarıyla başlayan toplantı, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, akademisyenler, siyasi partilerin ilçe başkanları, meslek oda başkanları, kurum temsilcileri ve basın mensuplarının konuyla ilgili görüşlerini dile getirip, bu konuda yapılması gerekenlerin en hızlı şekilde hayata geçirilmesi hususunda fikir alışverişinde bulunmalarının ardından sona erdi.