7440 SAYILI YAPILANDIRMA KANUNU BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

12 Mart 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan “7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ve bu kanunun uygulamasına ilişkin bilgilendirme semineri Odamız Konferans Salonunda gerçekleşti.

Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir Kanunları Grup Müdürü Ali Gündoğdu, Kurumlar ve Diğer Vergiler Müdürü Recep Yaşar ve Tahsilat Müdürü Şebnem Gök tarafından yapılan sunum ile gerçekleşen seminere, Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman, Bandırma Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Cengiz, Bandırma Ticaret Odası üyeleri ve muhasebeciler katılım gösterdi.

Seminerde; alacakların yapılandırılması, matrah ve vergi artırımı, işletme kayıtlarının düzeltilmesi, ek vergi ve kanunla getirilen diğer kolaylık ve yükümlülükler hakkında bilgiler verilirken, katılımcıların soruları yanıtlandı.

Seminer sonunda Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz tarafından sunumu gerçekleştiren konuklara günün anısına hediye takdimi yapıldı.