4. MESLEK GRUBU TOPLANTISI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Üyelerimiz ile iletişime verdiğimiz önem sebebi ile sektörel sorunları ve istekleri dinleyerek olası çözüm önerilerini tartışabilmek ve ticaret odası üyesi olmakla sahip olunan ayrıcalıklar, yararlanabilecek hizmetler ve paydaş kurumların odamız üyelerine sunduğu hizmetler hakkında bilgiler sunabilmek amacıyla 26 Şubat Perşembe günü 4. Meslek Grubu üyeleri ile Genel bir toplantı gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu toplantı da Meslek Komiteleri Başkanı Sedat Paçalı’nın açılış konuşmasının ardından 9 Mayıs 2013 Organ Seçimlerinden günümüze kadar geçen sürede Odamızın faaliyetleri hakkında sunum yapılmış, bu kapsamda yapılan yardımlar, düzenlenen seminerler, toplantı, eğitim ve organizasyonlar ile 4. Meslek grubu üyelerine yönelik yurtiçi ve yurtdışı fuarlar hakkında üyelere bilgi verildi.

Toplantının ilerleyen kısmında 1 yılı aşkın süredir faaliyetlerine devam eden Odamız 4. Meslek Komitesi Başkan ve üyelerinin sektörel sorunlara yönelik yaptığı çalışmalar ile ilgili katılımcılar bilgilendirildi.

4. Meslek Grubunun çoğunluğunu oluşturan müteahhitlerin bugün ki en önemli gündem maddelerinden biri olan Kentsel Dönüşüm ile ilgili Rem Mühendislik firmasından toplantımıza katılan uzmanlar, konu ile ilgili sunumlarının ardından, üyelerin sıkıntı ve sorularına cevap vererek toplandı sona erdi.