BANDIRMA TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan ve Üye seçimlerinin ardından, göreve gelen Adem Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulu ilk toplantısını Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu’nun da katılımıyla 19 Ekim tarihinde gerçekleştirdi.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nun tam katılım gösterdiği toplantıda görev dağılımı şu şekilde yapıldı;

Adem Yılmaz (Yönetim Kurulu Başkanı), Sönmez Bekdemir (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Armağan Ahmet Ergüzeloğlu (Muhasip Üye), Alper Sargın (Yönetim Kurulu Üyesi), Bahadır Çolak (Yönetim Kurulu Üyesi), Fatih Mehmet Ataç (Yönetim Kurulu Üyesi), Mehmet Doğan (Yönetim Kurulu Üyesi), Mehmet Özbay (Yönetim Kurulu Üyesi), Osman Lafçı (Yönetim Kurulu Üyesi), Ozan Akdoğan (Yönetim Kurulu Üyesi), Süleyman Tümay Özbeyli (Yönetim Kurulu Üyesi).

Gerçekleşen toplantıda Başkan Yılmaz, yeni görev döneminin tüm yöneticilere hayırlı olması dileklerini ileterek, Bandırma’yı her yönüyle daha ileriye taşımak için proje üretmeye devam edeceklerini vurguladı.