BANDIRMA TİCARET ODASI MESLEK KOMİTELERİ, MECLİS VE YÖNETİM KURULU GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

10 Ekim 2022 tarihinde yapılan Meslek Komite Üyeliği ve Meclis Üyeliği seçiminin ardından 14 Ekim 2022 tarihinde başkanlık seçimi yapıldı.

18 meslek grubunu temsilen seçilen meslek komite üyeleri kendi üyeleri içinden başkan ve başkan yardımcısını seçti. Komitelerin yapmış olduğu başkanlık seçiminin ardından meclis başkanı, başkan yardımcısı ve katip üye seçimi yapıldı. Meclis Başkanlığı’na Funda Dedeoğlu, Başkan Yardımcılığı’na Bilgen Süngü, Katip Üyeliğe Harun Özder seçildi.

Komite başkanlarının seçiminin ardından 40 üyeden oluşan Bandırma Ticaret Odası Meclisi, yönetim kurulu, disiplin kurulu ile TOBB Delegelerini seçti. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Adem Yılmaz, Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine; Bahadır Çolak, Sönmez Bekdemir, Ozan Akdoğan, Alper Sargın, Osman Lafçı, Fatih Mehmet Ataç, Mehmet Özbay, Mehmet Doğan Süleyman Tümay Özbeyli ve Armağan Ahmet Ergüzeloğlu seçildi.

TOBB Genel Kurul Delegeleri; Metin Şener ve Fevzi Karakaş olurken Disiplin Kurulu Asil Üyeleri olarak; Metin Yalçınkaya, Mustafa Özçakır, Hasan Seyhan Sağlam, Şaban Ataç, Hüseyin Baş ve Ahmet Edin seçildi.

Yapılan seçimlerin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz ve Meclis Başkanı Funda Dedeoğlu tüm meslek komitesi ve meclis üyelerini seçimlerde göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederek, kendilerine verilen destekler için teşekkürlerini ilettiler.