Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Eğitim Ve Uygulama Yerleşkesi H. Avni Kocaman Deniz Bilim Merkezi Açılışı Gerçekleşti

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Eğitim ve Uygulama Yerleşkesi H. Avni Kocaman Deniz Bilim Merkezi açılışı 17 Mayıs Salı günü Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in ev sahipliği yaptığı bir programla gerçekleşti.

Protokol davetlileri, kurum ve kuruluşların temsilcileri, akademik ve idari yöneticiler ile fakülte öğrencilerinin geniş katılımıyla yapılan açılış törenine Bandırma Ticaret Odası’nı temsilen Oda Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İlkay Yücebilgiç katılım sağladı.

Tören, protokol açılış konuşmalarının ardından yapılan plaket töreni ve açılış kurdelesinin kesimi sonrası açılışı gerçekleşen Deniz Bilim Merkezinin tüm misafirler tarafından gezilmesi ve Su Altı Teknolojileri Programı öğrencilerinin açılış günü anısına deniz yüzeyine anı mermer bloğu bırakması ve deniz altından deniz yüzeyine Türk bayrağını çıkararak yaptığı etkili gösteri ile son buldu.