Hannover Messe 2021 Sanal Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, İstanbul Ticaret Odası’nın yazısına atfen, her yıl Almanya'nın Hannover şehrinde düzenlenen dünyanın en önemli ve kapsamlı sanayi fuarı olarak kabul edilen Hannover Messe Fuarı Türkiye milli iştirak organizasyonunun, 1992 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından düzenlendiği belirtilmekte ve Fuarın bu yıl sağlık koşulları nedeni ile 12-16 Nisan 2021 tarihleri arasında sanal olarak düzenleneceği ve İTO'nun da "Dijital Pavilyon" organizasyonu ile katılım sağlayacağı aktarılmaktadır.

Hannover Messe 2021 Sanal Fuarına, Akışkan Gücü, Hidrolik ve Pnömatik, Basınçlı Hava ve Vakum Teknolojisi, Dijital Ekosistemler, Enerji, Lojistik ve Yan Sanayi ihtisas konularında faaliyet gösteren firmalar iştirak edebileceklerdir.

Fuar katılım bedeli 12.000 TL olup, detaylı bilgiler ve sözleşme örneği ekte yer almaktadır.

İlgili üyelerimize duyurulur.

HANNOVER İLAN