TOBB İL KGK VE İL GGK İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10:00 -17:00 saatleri arasında Odamızda gerçekleştirilecektir.

İl İcra Komitesi Seçimleri kapsamında seçmen listeleri ile seçim tarihi, yeri ve saati Odamız ilan panosuna asılmış olup seçim bilgilerine aşağıdaki ek dosyalardan ulaşılabilmektedir.

İcra Komitesi Üyeliği adaylık başvuruları 11 Ekim – 17 Ekim 2023 tarihleri arasında bir dilekçe ve ekinde aday olabilme şartını tevsik eden adli sicil belgesi ile birlikte Odamızda yapılacaktır.

İcra Komitesine aday olabilme şartlarını taşıyan üyelere ilişkin listeler, 18 Ekim 2023 Çarşamba günü Odamız ilan panosu ve internet sitesinde yayımlanmak suretiyle duyurulacaktır.