ANUGA HORİZON 2022 FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), İstanbul Ticaret Odası'nın yazısına atfen; 6 - 8 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Anuga markasının Yenilikçi Gıda ve İçecek Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı'nın (ANUGA HORIZON 2022) düzenleneceği iletilmektedir.

Dünya gıda sektörüne yön veren uluslararası gıda fuarlarına katılım sağlanması ülkemiz ihracatına önemli bir ivme kazandırmaktadır. Gıda fuarları arasında Anuga Fuarı önemli bir marka olup, uluslararası platformda kazandığı başarılar doğrultusunda, sektörün önemli organizasyonları arasında yer almaktadır. Almanya'nın Köln şehrinde 6 - 8 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenecek Anuga markasının Yenilikçi Gıda ve İçecek Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı ANUGA HORIZON 2022 Türkiye milli iştiraki İstanbul Ticaret Odası tarafından ilk kez düzenlenecek olup, söz konusu fuarda yer almak isteyen firmalarımıza fuar ile eş zamanlı olarak sektöre yön verecek konferans ve deneyimleme alanlarına katılım imkanı sağlanacaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.