5. ANTALYA DEVLET DESTEKLERİ ZİRVESİ

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza iletilen 17.06.2021 tarih ve 5856 sayılı yazıda, Antalya Ticaret ve Sanayi Odasından gelen 17.06.2021 tarih ve E.61 sayılı yazıya atıfta bulunularak “5. Antalya Devlet Destekleri Zirvesi” hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Yazıda, pandemi sürecinde üyelerin ve ülke çapındaki tacir ve sanayicilerin kamu kurum ve kuruluşları tarafından verilen destekler hakkında bilgilendirilmesinin ve doğru bilgiye, doğru kaynaklardan ulaşılmasını sağlamanın daha da önemli hale geldiğini, devlet tarafından sağlanan destek ve teşviklerin içeriğinin hemen her dönem değişikliğe uğradığını, bu nedenle yoğun bir tempoda çalışan girişimci iş adamı ve potansiyel yararlanıcıları bilgilendirmenin ve farkındalık yaratarak devlet desteklerinden azami fayda elde etmelerini sağlamanın büyük önem arz ettiği ifade edilmektedir.

24 Haziran 2021 Perşembe 10.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek olan 5. Antalya Devlet Destekleri Zirvesi’nde yurt içi ve yurt dışı pazarlarda var olmak ve işini geliştirmek isteyen tüm girişimciler ve işletme sahipleri yatırımcılar ve potansiyel yararlanıcılar, devletin verdiği destek ve teşvikler hakkında bilgilendirilecek olup, devlet kurumlarınca sağlanan destek ve teşvik türleri ile bu desteklerden yararlanma yolları anlatılacaktır.

Söz konusu zirveye katılım ücretsiz olup, programa ilişkin detaylara http://antalyadevletdesteklerizirvesi.com/login internet adresi üzerinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,