Search in site

UÇTAN UCA LOJİSTİK SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ

Bandırma Ticaret Odası ve Onyedi Eylül Üniversitesi Lojistik Topluluğu işbirliği ile düzenlenen UÇTAN UCA LOJİSTİK seminerinde Arkas Lojistik Grubu Ceo’su Onur Göçmez, öğrenci ve iş insanları ile buluştu.

Odamız konferans salonunda düzenlenen seminere Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu, Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimiz ile diğer Kurum Müdürleri, Yöneticiler, Bandırmaspor Teknik ekibi ve futbolcular katıldı.

Katılımın yoğun olduğu seminerde açılış konuşmasını yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz “Üniversitedeki tüm topluluklarımızla bundan sonra da güzel iş birlikleri yapmaya devam edeceğiz. Bizi kırmayarak gelen Onur Göçmez’e ve katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra ana hatlarıyla Arkas Lojistik Firmasını anlatarak konferansına başlayan Onur Göçmez “25 yıldan bu yana bu sektörün içindeyim. Firmamızda 7 Bin 300 personel çalışıyor. 500 adet TIR, 54 Gemi ve 1 uçağımız mevcut. 4 yıl içinde benim dönemimde 257 Milyon dolar olan ciroyu 438 milyon dolara çıkardık. Bunu gençlerle başardık, benim en önemli özelliğim gençlere güvenmektir.” dedi.

Bandırma’nın stratejik bir noktada bulunduğuna dikkat çekerek ‘yıllık ticaret hacminin 1 milyar dolara’ ulaştığını belirten Göçmez, “Bandırma Karayoluyla, Demiryoluyla ve limanıyla lojistik sektörü olarak çok önemli bir durumda. Özellikle tren yolunun olması Bandırma’yı avantajlı konuma taşıyor.” dedi.

Onur Göçmez, sunum ve lojistik sektörünü takip eden, sorduğu sorulara doğru cevap veren öğrencilere hediye çeki vererek, öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Seminerin sonunda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in Onur Göçmez’e plaketini takdim etmesinin ardından, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz ve Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu da aynı zamanda Bandırmaspor Başkanı olan Onur Göçmez’e günün anısına kendisi için özel olarak hazırlanan, formalı çocukluk fotoğrafının olduğu hediyeleri takdim ettiler.

 

WhatsApp Canlı Destek