Search in site

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu Bandırma Ticaret Odası’nı ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerimizle bir araya geldi. Hisarcıklıoğlu Bandırma’nın potansiyeline dikkat çekerek, geleceğinin açık olduğunu vurguladı.​

Bandırma’ya 7 defa geldiğini hatırlatan Hisarcıklıoğlu, kente geldiğinde her zaman moral bulduğunu anlattı. Meclis üyelerine, “Bu makamlar alma makamı değil, verme makamı. Bandırma aslında bir il hüviyetinde ve birçok ilin önünde. Bandırma’nın nüfusu ve eğitimi Balıkesir genelinden daha iyi, Bandırma iyi eğitimli vatandaşlarımızdan oluşuyor. Bandırma gelecek vadediyor. Marmara'nın ikinci büyük limanı Bandırma'da bulunmaktadır. Balıkesir de gelişmiş bir il ancak en gelişmiş ilçesi Bandırma’dır. Balıkesir genelinde beyaz et, süt, etlik civciv üretimi çok iyi durumdadır. Bakın Balikesir’in nüfusu yüzde 4 artarken, Bandırma’nın nüfusu yüzde 10 artmış durumda. Sizler de buranın kanaat önderisiniz. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

Hisarcıklıoğlu, Mayıs ayı içerisinde Bandırma Ticaret Odası’nın kuruluşunun 90.yılı etkinlikleri kapsamında tekrar ilçeye geleceğini sözlerine ekledi.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı odamız faaliyetlerine ilişkin bilgi verirken, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ender Yorgancılar, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Faik Yavuz, TOBB ETÜ Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren ve beraberindeki oda ve borsa başkanlarına ziyaretleri için teşekkür ederek hediyelerini takdim ettiler.

WhatsApp Canlı Destek