Search in site

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BANDIRMA HİZMET MERKEZİ ODAMIZ 5. KATINDA AÇILDI

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BANDIRMA HİZMET MERKEZİ’NİN AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI.

2 Aralık 2013 tarihinde Odamız hizmet merkezi 5. katında hizmet vermeye başlayan Sosyal Güvenlik Kurumu Bandırma Hizmet Merkezi’nin resmi açılışı 7 Aralık 2013 Cumartesi günü düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Ahmet Edip Uğur, Ali Aydınlıoğlu, Cemal Öztaylan, Tülay Babuşçu, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, çok sayıda kurum temsilcisi, Oda üyesi ve vatandaş katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan SGK Balıkesir İl Müdürü Ömer Çalışkan,”Vatandaşlarımızın ayağına hizmeti götürmek nasıl vatandaşlarımızı memnun ediyorsa çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu arttıran modern binalarda etkin hizmet vermek bir o kadar da bizleri memnun ediyor. Bandırma SGK Kurumumuz burada hizmet vermeye başlamasıyla beraber daha önce verilmeyen birçok hizmetimiz artık Bandırma’da verilmeye başlanacaktır. Bundan böyle Bandırmalı vatandaşlarımız Balıkesir’e gitme ihtiyacı duymayacaklardır.”dedi.

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Kılkışlı; “Bandırma Sosyal Güvenlik Merkezi’nin fiziki şartlarının yetersizliği ve altyapı eksikliği sebebiyle uzun yıllardan beri sigorta işlemleri için Balıkesir’e gidiliyor olması, özellikle işverenlerimiz için zaman, iş ve maliyet kaybına sebep olmaktaydı. Her nekadar Kurumun kendi hizmet binasının temeli atılmış olsa bile, binanın hizmete girmesinin takribi bir yılı bulacağını düşündüğümüz için, Bandırma Ticaret Odası olarak özveride bulunarak hizmet binamızın bir katını Bandırma Sosyal Güvenlik Merkezi’ne tahsis etmiş olmaktan büyük mutluluk duyduk.” dedi.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ise yaptığı konuşmada, devlet vatandaş iş birliğinin güzel bir örneğinin yaşandığını dile getirerek, “Balıkesir’e binlerce vatandaşımız gitmek zorunda kalmayacak. Bu hizmeti gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum” dedi

Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur ise yaptığı konuşmada; “SGK hizmet binasının vatandaşlara hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, Bandırma önemli bir ilçemiz, Türkiye’nin tarihinde ve ekonomisinde Bandırma’dan bahsetmemek eksiklik olur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bandırma Sosyal Güvenlik Merkezi ’nin açılışı yapıldı.

WhatsApp Canlı Destek