Search in site

ÖZKAN İRMAN İLE "BİLMEKLE BAŞLAR HER ŞEY..." KONFERANSI

Bandırma Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleşen konferansta sunum yapan MİNTEKS Yönetim Kurulu Başkanı Özkan İrman katılımcılara iş dünyasında edindiği tecrübeleri aktardı. Gerçek hikâyelerden örnekler vererek deneyimlerinden bahseden İrman, bilginin önemine dikkat çekti.

Başarının sırrının sabırlı olmaktan geçtiğinin altını çizen İrman “En büyük fakirlik sabırsızlıktır. Bir kişiyi işe alıyorsunuz 11 ay sonra ben profesyonelim diyerek işten ayrılıyor. Bir kişi ne kadar çok iş değiştiriyorsa madden ve manen fakirdir. Sabırsız kişinin ne iş hayatı nede aile hayatı başarılıdır” ifadelerini kullandı.

Bilgilerin nesilden nesile geçmesinin önemine dikkat çeken İrman “Bir bilgi özellikle ticari bir bilgi nesilden nesile geçmelidir. Çoğu şirket ticari bilgilerin nesilden nesile geçmemesinden dolayı iflas etmek, hatta şefaate muhtaç bir duruma geliyor. Ticari şirketlerinizin varlığını uzun süre sürdürebilmesini istiyorsanız ticari bilgilerinizi paylaşınız ve ilgili kişilere aktarınız” şeklinde uyarılarda bulundu.

Sektörde 20 yılı bulan deneyimi ile dünya markası olmayı başaran MİNTEKS’in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Özkan İrman’a konferans sonunda Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gizem Ozar Uz, kurulu adına teşekkürlerini sunarak günün anısına bir hediye takdim etti.

WhatsApp Canlı Destek