Search in site

ODAMIZDAN REAL POLARIZED OPTİK FİRMASINA ZİYARET

Bandırma Ticaret Odası Üye Ziyaretleri kapsamında Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Armağan Ahmet Ergüzeloğlu, Edincik’te kurulan Türkiye’nin ilk güneş gözlüğü için üretilen polaroid cam fabrikası Real Polarized Optik San. Ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Musa Tokluoğlu’nu ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Edincik’te 8 kişilik kadrosu ile günde 10 bin çift cam üreten ve Türkiye’de tek polaroid cam üretimi yapan Real Polarized firması hakkında bilgi aldığımız Tokluoğlu; “Ülkemizin birçok alanda yerli üretime geçtiği bu dönemde, biz de 25 yılı aşkın tecrübemizle ülkemize ve tüm gözlük üreticilerine destek amacıyla Real Polarized olarak güneş gözlüğü camları üretiminde bir ilke imza attık. Türkiye’deki ilk ve tek yerli güneş gözlüğü camı üreticisi olarak en geniş ürün çeşitliliği ile sektörde en üst derecede hizmet vermekteyiz. Şirketimizin sektör geçmişine bakıldığında geçmiş yıllarda ithal ettiğimiz kendi markalarımız ile toptancılık faaliyetleri yürüttük.

         Fabrikamızda üretilen güneş gözlüğü camları en yüksek kalitede UV koruması ve polarize özelliği taşımaktadır.100’e yakın renk çeşitliliği ile degrade, ayna kaplama, antirefle kaplama seçenekleri üreticiler için tasarlanmış özel boyutlandırma alternatifleri ile en doğru cam seçimini yapmakta kolaylık sağlamaktadır. Mevcut üretim bandımız aylık 300.000 çift polarize cam üretimi yapabilecek kapasitede olup 3.000.000 çift mevcut stokla Bandırma’da yeni kurduğumuz tesisimizde %100 yerli sermaye ile faaliyet göstermekteyiz. Tesisimiz, üretimin başlangıcından kullanıcıya ulaşana dek her aşamasını titizlikle takip edebildiğimiz kalite kontrol sistemi ile donatılmıştır.” dedi.

WhatsApp Canlı Destek