Search in site

Odamızdan Dayanışma Yemeği

Oda, Borsa ve tüm esnaf odaları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Odamız ev sahipliğinde Meclis üyeleri ve Meslek Komite Başkanları ile Ticaret Borsası ve tüm ilçe Esnaf Oda Başkanları’nın yoğun katılımıyla yemekli bir toplantı gerçekleştirildi. Lobicilik faaliyetlerinin ve ilçemizdeki kanaat önderleri ile ilişkilerin güçlendirilmesinin amaç edinildiği bu dönemde Başkan Kılkışlı katılımcılara ortak proje üretme ve birlikte hareket etme çağrısında bulundu. Başkan Kılkışlı seçimlerin ardından üye ilişkilerinin geliştirilmesine verilen önem ve gerçekleşen çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Her ay gerçekleşen Meslek Komitesi ve Meclis Toplantılarına çeşitli kurumların yetkili ve müdürlerinin davet edilerek üyelerin sorunlarının ve çözüm arayışlarının birlikte değerlendirildiğini ifade eden Başkan Kılkışlı kurumlar arası iletişimin önemine dikkat çekti.

Balıkesir’in büyükşehir olması ve 1/100.000’lik çevre planında Bandırma-Biga arasının sanayi bölgesi olarak açıklanması ile birlikte Bandırma’da büyümenin hızlanacağını, kalkınma ve yapılanmanın daha hızlı gerçekleşeceğini, kent görünümüne, imajına daha çok önem verilerek, artan bütçe ile daha çok proje hayata geçirileceğini, bu yatırım ve kalkınma hareketlerinin istihdamı, dolayısı ile şehre olan ilgiyi arttıracağını ifade eden Başkanımız bu hususta kurumlar arası işbirliğinin daha da güçlendirilmesi ve sürekliliğinin sağlanarak Bandırmaya daha güzel hizmetler verilmesi gerektiğini ifade etti.

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin başta olmak üzere diğer oda başkanları da toplantıda sırayla söz alarak, bu tip organizasyonların faydası ve devamı konusunda hemfikir olduklarını dile getirerek Odamız Yönetim Kurulu’na teşekkürlerini ifade ettiler.

WhatsApp Canlı Destek