Search in site

Odamız ve Borsa’nın Müşterek Organizasyonunda Belediye Başkan Adayları İş Dünyası ile Buluştu

Odamız ve Borsamızın ev sahipliğinde yapılan Bandırma Belediye Başkan Adayları ile iş dünyasının buluştuğu toplantıya oda/borsa üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Gazeteci-yazar Önder Balıkçı’nın moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, 30 Mart yerel seçiminde Bandırma belediye başkan adayı olan isimler bir araya gelirken dinleyicilere projelerinden bahsettiler. Belediye Başkan Adaylarının konuşmalarından önce kürsüye gelen Başkanımız Mehmet Kılkışlı ve Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin birlik ve beraberlik mesajı verdi. Cumhuriyet Halk Partisi adayı Dursun Mirza, Demokratik Sol Parti adayı Mustafa Kemal Binici, İşçi Partisi adayı Nuri Karakaş, Milliyetçi Hareket Partisi adayı Hadi Selimoğlu, Saadet Partisi adayı Mustafa Köse konuşmalarının ardından katılımcılardan gelen soruları cevapladılar.

Panele davetli bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi adayı Recep Şekerci, Büyük Birlik Partisi adayı Hasan Alper Çakır, Büyük Türkiye Partisi adayı Osman Masar, Halkın Demokrasi Partisi adayı Harun Baran ve Millet Partisi adayı Meral Atlıakın mazeretleri sebebiyle katılmadılar.

Panelin ardından Bandırma Belediyesi Başkan Adaylarına, Başkanımız Mehmet Kılkışlı ve Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin buket vererek teşekkürlerini sundu.

WhatsApp Canlı Destek