Search in site

ODAMIZ PERSONELLERİ “ TOBB DİJİTAL DÖNÜŞÜM PROJESİ ODA VE BORSA EĞİTİMLERİ”NE KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından tüm Oda ve Borsalarda kullanılan hizmet altyapısının gelişen teknolojiye ayak uydurması ve mevzuatın gerekliliklerini yerine getirmesi amacıyla dijital dönüşüm çalışması başlatıldı.

TOBB Yazılım müdürlüğü personeli Eda Akdağ, TOBB Muhasebe Müdürü Yüksel Öztürk ve program yapımcısı Cybersoft firma yetkilileri tarafından yapılan sunumda sicil ve muhasebe işlemlerinin yeni sistem üzerinden daha hızlı ve daha güvenli şekilde yürütülmesini sağlayacak üye modülü, online üyelik hizmetleri, aidat tahsilatı, bütçe ve muhasebe programları hakkında bilgiler verildi.

Tüm Türkiye’den Oda ve Borsa çalışanlarının katılımlarıyla iki hafta boyunca düzenlenen eğitimlere Odamız personelleri 14– 15 ve 21-22  Haziran tarihlerinde iki grup şeklinde katıldı.

TOBB tarafından altyapı hazırlıklarının tamamlanmasıyla Temmuz ayı itibariyle yeni sistemin kullanıma açılması planlanıyor.

WhatsApp Canlı Destek