Search in site

ODAMIZ MESLEK KOMİTE ÜYELERİ DÜZENLENEN GECEDE BİR ARAYA GELDİ

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanımız Bahadır Çenberci, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis ve Meslek Komite Üyelerimiz ve Oda Personelimizin eşleriyle birlikte geniş katılımlı bir organizasyon yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Kılkışlı, yaptığı konuşmada, yıllar geçtikçe odaya üye sayılarının artışının yanı sıra meslek komitelerinin çeşitliliğinin, dolayısıyla meclis üyesi sayılarının arttığını söyledi.

Önceki dönemlerde 27 olan meclis üye sayısının 30'a, 9 Nisan'da yapılan seçimlerde ise 40'a çıktığına işaret eden Kılkışlı, şunları kaydetti:

" Yıllar geçtikte üye sayımızın artışının yanında meclis ve meslek komite üye sayılarımız da artıyor. Daha önceki dönemlerde 27 olan meclis üye sayımız geçen dönem 30 olmuştu. 9 Nisan’da yapılan seçimlerde de meclis üye sayımız 40, meslek komitesi üye sayımız 98 oldu.

Bandırma Ticaret Odası ailesi olarak bir arada olmaya önem veriyoruz.   Bu sebeple geçen dönem göreve geldikten sonra başlattığımız ve geleneksel hale gelen meclis ve meslek komitelerimizin eşleriyle birlikte bir araya geldiğimiz aile yemeğini bu dönem de devam ettiriyoruz.

Zorlu bir seçim sürecinin ardından Bandırma Ticaret Odası’nın organlarında görev almak üzere seçilmiş bulunuyoruz. Bandırma’nın sanayi ve ticaret kesimini temsil etmek üzere seçilmiş kişiler olarak üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmemiz gerekiyor. Fırsatını buldukça tüm toplantılarımızda dile getiriyorum, burada bir kere daha söylemek istiyorum. Öncelikli amacımız üyeye ulaşmak, üye ile bire bir iletişim kurabilmek. Bunun için üye ziyaretleri yapmak istiyoruz. Üye ziyaretlerinde üyelere verilmek üzere küçük birer hediye yaptırıyoruz, hazır olunca tüm komite üyelerimize kendi grup üyelerini paylaştıracağız ve herkes üyeleri ziyaret edecek. Üyeyi bilgilendirmek, sorunlarını alabilmek ve iletişimi güçlü tutabilmek için bunu yapmamızın şart olduğunu düşünüyoruz. Üyelerimizin tüm destek ve hibelerden en üst düzeyde faydalanmalarını sağlamak, eğitimler almalarını, fuarlara katılmalarını sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Sizlerden ricam, her ay yapılan meslek komitesi toplantılarına katılmanız, grubunuzda yer alan diğer üyeleri de bu toplantılara davet etmeniz, sektörlerle ilgili bilgi, görüş, öneri ve sorunları paylaşmanız. Bunun yanı sıra Oda olarak üyelere yönelik yaptığımız etkinlik ve toplantılara da öncelikli olarak sizlerin katılımları büyük önem taşıyor.

Hepimiz kendi işinden, ailesinden, zamanından fedakârlık göstererek Bandırma Ticaret Odası’nda görev alıyoruz. Bu sebeple bu süreçte bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı öncelikle eşlerimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dört yıllık sürecin güzel işlere imza atacağımız bir dönem olmasını diliyorum.

Oda Meclisi Başkanı Bahadır Çenberci de “Bandırma Ticaret Odası, geçtiğimiz dönem görev yaptığımız beş yıllık süreçte sadece üyelerine hizmet etmekle yetinmeyip Bandırma ve bölgesi için önemli çalışmalar yapan, projeler geliştiren, sektör ve yöre sorunları için arabuluculuk görevi üstlenmiş önemli bir kurum durumuna geldi. Bunda tüm komite ve kurullarımızın uyumlu çalışması ve Bandırma Ticaret Odası olarak tüm makam ve kurumlarla iyi ilişkilerimizin önemi büyük. Bu dönem de aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte daha da artan sayımızla üyelerimiz ve Bandırma için faydalı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’da konuşmasında, “Bandırma’nın gelişip güçlenmesinde Bandırma Ticaret Odası’nın katkıları ve yatırımlarının büyük rolü var. Bandırma Ticaret Odası’nı Bandırma’nın motor gücü olarak nitelendirebiliriz. Bandırma’nın geleceğini hazırlamak için çaba harcıyoruz. İlçemize yeni kentsel yerleşim alanları kazandırmak istiyoruz. Bunun için de 1/5000 lik planları bekliyoruz. Bandırma’ya yeni yatırımlar gelmesini istiyoruz. Çevreye duyarlı ve planlı bir sanayi istiyoruz.” dedi. 

WhatsApp Canlı Destek