Search in site

ODAMIZ DESTEĞİ İLE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ

     İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği tanıtım gruplarından Kanatlı Tanıtım Grubunun organizasyonu ile İstanbul’da gerçekleşen ikili iş görüşmelerine Odamız desteği ile üyelerimiz yoğun katılım gerçekleştirdi.

     İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Kanatlı Tanıtım Grubu tarafından 15 Ocak 2015 Perşembe günü Afrika, Uzakdoğu, Avrupa, Ortadoğu ve Körfez Ülkelerinden Piliç, Sofralık Yumurta, Tavuk Ayağı, Hindi, Hen, İleri İşlenmiş Ürünler ithalatı gerçekleştiren 50 firma ve 75 katılımcı ülkemize davet edilerek VIP Alım Heyeti ile ülkemizdeki üretici ve ihracatçı firmalarımız bir araya getirildi.

     Türk Kanatlı Grubunun imajının yükseltilmesi, yeni pazar ve iş fırsatlarının oluşturulması açısından önem taşıyan ikili iş görüşmelerine, Bandırma’dan Odamız desteği ile kanatlı sektör temsilcileri katılım sağladı. Ülkemiz ile ticari ilişki kurmak isteyen uluslararası firmaların yer aldığı etkinlikte Bandırma firmalarının temsilcileri, işletmelerini ve ürünlerini tanıtma fırsatı buldu.

     Türk kanatlı ürünleri sektörünün gücünün ve potansiyelinin vurgulandığı görüşmelere başta Birleşik Arap Emirlikleri ve Rusya olmak üzere çeşitli ülkelerden gelen işletme sahipleri yoğun ilgi gösterdi. İkili görüşmeler için hazırlanan stantlarda yer alan yabancı firmaların niteliği ve sayısı sektör için ileriye dönük umut verdi.

WhatsApp Canlı Destek