Search in site

KARİYER PAYLAŞIMININ İKİNCİ OTURUMU DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu ve Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin işbirliğinde yapılan “Kariyer Paylaşımları” konferansının ikinci oturumu Ticaret Odası Konferans Salonunda yapıldı. 

Bandırma Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin cilt bakımı ve güzellik, çocuk gelişimi bölümlerinin öğrencilerine yönelik Zuhal Ercan moderatörlüğünde Anokulu İşletmecisi Banu Akışık, Güzellik Salonu İşletmecisi Sevcan Balan, Rehabilitasyon Merkezi İşletmecisi Güler Hazar Kaytan tarafından kariyer paylaşımlarına dair sunum yapıldı.

Tüm konuşmacılar iyi bir kariyer ve iş hayatı için önemli olan kuralın kişinin sevdiği işi yapması olduğuna değindiler ve hem güzellik salonu hem de anaokulu ve rehabilitasyon merkezlerinde öncelikli konunun güven vermek ve sabırlı olmak olduğundan bahsederek, konuyu destekleyici yaşanmış hikayelerini paylaştılar. 

Konuşmacıların sunumlarının ardından öğrencilerin soruları yanıtlandı ve konuşmacılara sertifikaları takdim edilerek konferansa son verildi.

WhatsApp Canlı Destek