Search in site

KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU’NDAN 29 EKİM ANMA PROGRAMI

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından Türkiye Cumhuriyeti'nin 91. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Odaman Otelde öğle yemeği organizasyonu düzenlendi.

Yemekte açılış konuşmasını yapan Başkan Canset Sevim; “Seçme ve seçilme hakkının olduğu ve ulus temsilcilerinin kabul ettiği yasalarla ülkenin yönetildiği bir sistem olan Cumhuriyeti ilan eden Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz. Her yıl coşkuyla kutladığımız bayramımızı bu yıl ne yazık ki Konya Karaman’da meydana gelen maden faciası sebebiyle içimiz buruk kutluyoruz. Maden faciasında mahsur kalan maden işçilerine biran önce ulaşılmasını ve bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını temenni ediyorum.” dedi.

Toplantının devamında Kurul Üyelerine Bandırma Halk Eğitim Merkezi eğitimcisi Derent Kutlu tarafından diksiyon, doğru nefes ve beden dili konularında sunum yapıldı. Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri aldıkları ön sunum neticesinde ileri tarihlerde yapılacak eğitimlere katılma kararı aldılar.   

WhatsApp Canlı Destek