Search in site

BANDIRMA TİCARET ODASI VE BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ KAPSAMINDA İLERİ EXCEL EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Bandırma’da sanayi ve üniversite işbirliğini tüm alanlarda geliştirmek amacıyla Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Bandırma Ticaret Odası arasında imzalanan işbirliği protokolünün ilk adımı olarak yapılan e – ticaret eğitimlerinin ardından ileri excel kursu düzenlendi.

Excel’de temel kullanım bilgisine sahip olan katılımcıların, raporlama becerilerini geliştirmek ve Excel’in veri araçları ile daha güvenli ve kullanışlı belgeler oluşturmalarını sağlamak amacıyla yapılan 20 saatlik eğitime Bandıma Ticaret Odası personeli ve üye firmaların çalışanları katılım gösterdi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Öğretim Görevlisi Cemal Çelik’in eğitmenliğinde 30 katılımcı ile yapılan eğitim sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecek. Gelen yeni eğitim taleplerini karşılamak üzere ileriki aylar için planlama yapılarak Bandırma Ticaret Odası tarafından üyelere duyurusu yapılacak. 

 

Etkinlik Tarihi: 29 Ocak – 2 Şubat 2019

WhatsApp Canlı Destek