Search in site

BANDIRMA TİCARET ODASI ÜYELERİ DUBAI GULFOOD GIDA FUARINDA

28 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında Bandırma Ticaret Odası organizatörlüğünde düzenlenen Dubai Gulfood Fuar & İş Gezisi organizasyonuna Bandırma ve Gönen’den yaklaşık 14 firma temsilcisi katıldı.

Yapılan fuar ziyareti ile katılımcılar fuara katılan firmaları tanıma, kendileri ile ikili iş ilişkileri kurmanın yanı sıra, piyasa kontrolü sağladılar ve ürünleri için potansiyel alıcı bulma imkanına ulaştılar.

28 Şubat tarihinde Dubai Türk İş Konseyi ile geniş çaplı bir toplantı yapıldı. Toplantıda Dubai’de faaliyet gösteren Dubai Türk İş Konseyi üye firmalarının yanı sıra Balıkesir Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Denizli Ticaret Odası üyeleri de hazır bulundu. Toplantının ilk bölümünde Dubai Ticaret Ataşesi Hasan ÖNAL Dubai’de yapılabilecek yatırımlar hakkında bilgi verdi. Daha sonra ise katılımcı firmalar ile Dubai’de faaliyet gösteren firmalar arasında ikili iş görüşmeleri (B2B) yapıldı.

Organizasyonun son gününde ise Abu Dhabi Türk İş Konseyi ile Türk Büyükelçiliğinde bir toplantı yapıldı. Toplantıda Abu Dhabi Türk İş Konseyi başkanı İbrahim ESKİOCAK, Abu Dhabi Ticaret Ataşesi Erdinç ERBAY ve Lulu Group International firmasının yetkilileri Jitin KISHORE ve Abdul GAFOOR ile fikir alışverişinde bulunuldu.

WhatsApp Canlı Destek