Search in site

BANDIRMA TİCARET ODASI 90. YIL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Bandırma Ticaret Odası kuruluşunun 90.yılı etkinlikleri kapsamında halı saha futbol turnuvası düzenledi. Turnuvanın açılışı Ziraat Bahçesinde bulunan Nazende Halı Saha Tesislerinde yapıldı.

Turnuvaya Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır Çenberci ve Yönetim Kurulu Üyesi Özden Zeki Sever’in başlama vuruşuyla start verildi. Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erol Rüzgar’ın Tertip Komitesi Başkanlığını yaptığı turnuvaya Ticaret Odası üyelerinden oluşturulan 10 takım katılıyor.

Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır Çenberci; Bandırma Ticaret Odası’nın kuruluşunun 90.yılı etkinlikleri kapsamında üyeler arasında ilişkilerin güçlendirilmesi ve dostluğun pekiştirilmesi amacıyla bu etkinliğin planlandığını ve turnuvaya katılan tüm üyelere başarı dileklerini dile getirdi.

Turnuvaya 10 takımın katıldığını açıklayan Çenberci, “Müsabakalar 5 takımın bulunduğu A ve B gruplarında oynanacak. Her gün 18.00 - 20.00 saatleri arasında gerçekleşecek müsabakalar puan usulü olacak. Gruplarda ilk 2’ye kalan takımlar daha sonra kendi aralarında eleme usulü maçlar yapacaklar” dedi. 

WhatsApp Canlı Destek