Search in site

BANDIRMA ALIŞVERİŞ VE TANITIM GÜNLERİ 2 BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİ

Odamız Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonunda yapılan alışveriş ve tanıtım günleri başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Gelirlerinin Bandırma Kaymakamlığı ile Birlikte Yapılacak Proje Kapsamında Belirlenecek Kadın Girişimcileri Desteklemek Üzere Harcanacağı 24-25-26 Aralık tarihlerinde Bandırma Kapalı Çarşıda yapılan alışveriş ve tanıtım günleri organizasyonun resmi açılışı 24 Aralık Perşembe günü saat 16.00’da yapıldı. CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Belediye Başkanvekili Sami Türkmen, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu, Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gizem Ozar Uz, Millî Eğitim Müdürü Osman Özkan, Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş,  AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gizem Ozar Uz, Alışveriş ve tanıtım günlerinin düzenlenmesindeki amacın, kadın iş yeri sahipleri ve evde el emeği ile üretim yapan kadınların ürünlerini tanıtmak, girişimciliği cesaretlendirmek, TOBB Kadın Girişimciler Kurulunun faaliyetlerini daha iyi tanıtmak olduğunu söyledi. Alışveriş ve Tanıtım Günleri ile birlikte yeni yıl öncesinde Bandırma Kapalı Çarşı’yı yeniden hareketlendiğini dile getiren Uz “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz bu etkinlikle ilçenin ticari ve sosyal hayatına bir canlılık getirdiğimizi düşünüyorum. 3 gün sürecek Alışveriş ve Tanıtım Günleri’nde hediyelik eşya, ev dekorasyonu, tekstil, ev üretimi, pasta, börek, kozmetik, el üretimi örgü, nakış, oya işleri gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren kadınların ürün ve hizmetleri sergilenecek” dedi. Uz, Bandırma Kadın Girişimciler tarafından açtıkları stantta ürün satışlarından elde edilecek gelir ile Marmara İlköğretim Okulu bünyesinde üstün zekalı çocuklar için özel bir sınıf açacaklarını sözlerine ekledi.

Alışveriş ve tanıtım günleri anısına Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gizem Ozar Uz’a katılımcı Mine Karabıyık tarafından Ticaret Odası’nın ambleminin bulunduğu bir tablo hediye edildi.

Alışveriş günlerinin son gününde Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı ve Biga Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri de kapalı çarşıyı gezip alışveriş günleri etkinliği hakkında kadın girişimciler kurulu üyelerinden bilgi aldılar.

WhatsApp Canlı Destek