Search in site

BANDIRMA ALIŞVERİŞ GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonu ile düzenlenen ve gelirleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında harcanacak olan "Alışveriş Tanıtım Günleri" büyük ilgi ile gerçekleşti.

Eski Belediye Binasının bulunduğu tarihi Kapalı Çarşı'da 19-20-21 Aralık tarihlerinde gerçekleşen organizasyonda hediyelik eşya, ev dekorasyonu, tekstil, takı, kozmetik, el işi, örgü, nakış ve oya işleriyle butik pasta ve kurabiyelerin satışa sunulduğu Alışveriş ve Tanıtım Günlerinin resmi açılışı Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, meclis üyeleri ve kurum temsilcilerinin katıldığı törenle yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Dedeoğlu “Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu olarak organize ettiğimiz Alışveriş ve Tanıtım Günleri etkinliğinde rekora koşuyoruz. Her geçen yıl artan taleplerle masa sayılarımız artıyor, satış yapmaya cesaret eden, ticarete atılan kadınlarımız çoğalıyor. Bu artışı görmek, artan talepleri almak bizleri çok mutlu ediyor. Kurulumuzun temel amacı; girişimci ruhlu kişilere ve iş kurmayı düşünenlere kuruluş ve devamındaki işi sürdürme süreçlerinde ihtiyaçları olacak temel bilgileri vermek ve yol göstermektir. Bu kapsamda iş geliştirmeye yönelik yapmış olduğumuz toplantı, eğitim ve seminerlere ek olarak, direk satış konusunda kişilerin kendi satış becerilerini görmeleri ve pazar oluşturmalarına fayda sağlaması açısından bu çarşının önemine çok inandık.  Bu yıl Nisan ayında bahara merhaba temasıyla alış veriş günleri etkinliğimizi yapmıştık fakat gelen taleplere kayıtsız kalamadık ve yeni yıl öncesi bu yıl ki ikinci alışveriş günleri etkinliğimizi de düzenlemiş olduk. Bandırma Kadın Girişimciler Kurulumuzun tüm üyeleri gönüllülük esasıyla kurulda görev almakta olup, yapılan tüm çalışmalarımız Bandırma Ticaret Odası destekleri ve onayı ile hayata geçirilmektedir. Etkinliklerimizin geneli girişimciliği desteklemeye yönelik olduğu gibi bunun yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile şehrimiz ve bölgemiz ihtiyaçlarına da cevap verilmeye çalışılmaktadır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da alış veriş günleri etkinliği masa gelirleri, girişimcilik desteklemeye yönelik projeler ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarda kullanılacaktır. Alışveriş Günleri etkinliğinin yapılabilmesi için kapalı çarşıyı tarafımıza tahsis eden Bandırma Belediye Başkanı Sayın Tolga Tosun’a, güvenlik ve teknik konularda vermis olduğu destekler için Belediyemizin zabıta ve elektrik ekiplerine, her yaptığımız projede maddi, manevi destekçimiz Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Kılkışlı’ya ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerine, Kurul arkadaşlarıma, Ticaret Odası çalışanlarına, burada bulunan tüm esnaflara ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Funda Dedeoğlu’nun ardından konuşan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun; “2019’da; Nisan ayında 4 üncü ve bugün de açılışını gerçekleştirdiğimiz 5. Alışveriş Tanıtım Günleri’ni çok önemsiyoruz. 19 – 21 Aralık tarihleri arasında, burada, Bandırma kapalı çarşıda gerçekleşecek 5. alışveriş tanıtım günlerinde kadınların kendi el emeği ürünlerinin yanı sıra, yine kadın dokunuşuyla değerlenen ürünlerin satışı gerçekleşecek.  Üreten, emek veren kadınlar hem aile bütçelerine önemli ölçüde katkıda bulunacaklar ve hem de kent ve ülke ekonomisinin gelişmesinde etkili olacaklar. Bizler de Bandırma Belediyesi olarak; kadınların hayatın her alanında emekleri ile var olma mücadelesine dün olduğu gibi bugün ve yarın da gereken bütün desteğimizi vereceğiz” dedi.

Açılış töreninin ardından katılımcılar masaları dolaşarak alışveriş yaptı.

WhatsApp Canlı Destek