Search in site

ALIŞVERİŞ VE TANITIM GÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Odamız Kadın Girişimciler Kurulu organizasyonunda Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu ve Erdek Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu işbirliği ile yapılan alışveriş ve tanıtım günleri başarılı bir şekilde gerçekleşti.

18-19-20 Aralık tarihlerinde Bandırma Kapalı Çarşıda yapılan alışveriş ve tanıtım günleri Bandırma ilk olması ve başarısı ile büyük yankı uyandırdı.

Organizasyonun resmi açılışı 18 Aralık Perşembe günü saat 16.00’da yapıldı. Açılış törenine Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir Ticaret Odası Fahri Ermişler, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, Balıkesir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurbin Tüfekçioğlu, Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Canset  Sevim ve birçok oda başkanı, siyasi parti başkanları, belediye meclis üyeleri, oda üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Canset Sevim, alışveriş ve tanıtım günlerinin düzenlenmesindeki amacın kadın iş yeri sahipleri ve evde el emeği ile üretim yapan kadınların ürünlerini tanıtmak, girişimciliği cesaretlendirmek, TOBB Kadın Girişimciler Kurulunun bilinirliğini ve faaliyetlerini daha iyi tanıtmak, Bandırma Kapalı Çarşı’yı yeniden hareketlendirerek, ticari ve sosyal hayatına bir canlılık getirmek olduğunu söyledi. Sevim, etkinlikte, hediyelik eşya, ev dekorasyonu, tekstil, ev üretimi pasta, börek, kozmetik, el üretimi örgü, nakış, oya işleri gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteren kadınların ürün ve hizmetlerinin sergileneceğini, alış veriş günlerinden elde edilen gelirin Bandırma Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören öğrencilerin mesleki eğitimlerinin geliştirilmesinde kullanılacağını açıkladı.
 

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Balıkesir Koordinatör Odası Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler “Bandırma’da olmaktan son derece mutluyum. Biliyorsunuz artık Büyükşehir olduk. Büyükşehir olgusunu STK’lar arasında da yaşamaya başladık. Bandırma Ticaret Odası’nın etkinliklerini yakından takip ediyorum.” dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da konuşmasında Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulunun yapmış olduğu faaliyetlerle ilçenin sosyoekonomik açıdan gelişmesine katkı sağladıklarının altını çizdi.

Bandırma’da daha önce benzeri hiç yapılmamış bir uygulama olan alışveriş ve tanıtım etkinliğinin yapıldığı Bandırma Kapalı Çarşı her gün yüzlerce kişi tarafından ziyaret edildi, yer yer izdiham niteliğinde kalabalık görüldü. Sürekli müzik yayını yapılan çarşıda müzik ve eğlence ile Bandırmalılara yeni yıl coşkusu yaşatıldı. 

Organizasyonun üçüncü günü Bandırma Engelliler Derneği ritim grubunun gösterisi büyük ilgi gördü.

WhatsApp Canlı Destek