Search in site

AKREDİTASYON BELGEMİZ YENİLENDİ

Beş yıldızlı hizmet anlayışı ile 2010 yılında Akredite Oda olmaya hak kazanan Odamız, bu yıl belge yenileme denetimi geçirdi.

30 Kasım 2016 Çarşamba günü bağımsız denetim kuruluşu Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi tarafından gerçekleştirilen denetimde Türk Loydu Denetçisi Ayşe Nur Atay, TOBB Akreditasyon Kurulu Sekreteri Volkan Tufan, Odamız Meclis Başkanı Bahadır Çenberci ile Yönetim Kurulu Üyeleri Özden Zeki Sever, Kadir Bora Keskinler, Enver Çangal, Genel Sekreter Serap Özdemir ve Akreditasyon Sorumlusu Tuğçe Dayıoğlu hazır bulundu.

Açılış toplantısında Akreditasyon Sorumlusu tarafından yapılan sunumun ardından, TOBB tarafından hazırlanan yeni Akreditasyon Standardı Revizyonu puanlama sistemine göre gerçekleştirilen denetimde, Odamız yetkililerine Akreditasyon Denetimi süresince toplam 103 soru yöneltildi. Birimlere yönelik sorularda her birim sorumlusu tarafından yapılan çalışmalar doküman ve kanıtları ile birlikte denetçiye aktarıldı.

Denetim sonrasında Odamızın akreditasyon çalışmalarını değerlendiren Türk Loydu Denetçisi Atay, Bandırma Ticaret Odası tarafından hazırlanan birçok uygulamanın diğer oda/borsalara örnek teşkil edeceğini belirterek, gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Yönetim Kuruluna ve emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

Akreditasyon denetimi, Türk Loydu Ayşe Nur Atay ve TOBB Akreditasyon Kurul Sekreteri Volkan Tufan’ın denetim sonuçlarını değerlendirdikleri kapanış toplantısı ile sona erdi.

WhatsApp Canlı Destek