ULUDAĞ GÜMRÜK VE DIŞ TİCARET BÖLGE MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Uludağ Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Hasan Eken, Bandırma Gümrük Müdürü Mehmet Çiçek ve Bandırma Gümrük Müdür Yardımcısı Ercan Uğurcan Odamızı ziyaret ettiler. Oda Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Meclis Başkan Yardımcısı Bilgen Süngü ve 16. Meslek Komite Başkanı Barış Saraç ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Gümrük Müdürlüğü ve Bandırma Ticaret Odası arasındaki ilişkiler ve Bandırma Ticaret Odası üyelerinin talepleri görüşüldü.

Özellikle meslek komite üyelerinin Oda üyelerini ziyaretlerinde aldıkları talepler doğrultusunda; tırların gümrük sahasına girişlerinde ödedikleri liman giriş çıkış ücretinin yüksek olduğu, bu fiyatların indirilmesi ya da farklı alternatiflerle konunun çözümlenmesi hususunda fikirler sunuldu. Bandırma Gümrük Müdürlüğü ve Bandırma Ticaret Odası işbirliğinde bu hususta çalışma yapılması kararlaştırıldı.