TOBB GENEL SEKRETERLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ROMA’DA YAPILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki oda ve borsaların genel sekreterlerinin bir araya geldiği Genel Sekreterler Bilgilendirme Toplantısı Roma’da gerçekleşti. Toplantıya Odamız Genel Sekreteri Serap Özdemir katıldı.

06-08 Aralık 2018 tarihlerini kapsayan etkinliğe katılarak genel sekreterlere hitap eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu,  Oda ve borsalarımız, uluslararası projelere imza atar hale geldiğini  “Yurtdışından kaynak temin ediyor, Avrupa Odalarıyla birlikte çalışmalar yapıyorsunuz. 269 Oda ve Borsamız, uluslararası kriterlere göre akredite oldu. Yani Avrupa’nın en iyi odalarıyla, aynı hizmeti, aynı kalitede verir hale geldiğini kanıtladılar. Elbette hedef, 365 Oda-Borsamızın da akredite olması. Zira bu, hem oda/borsanızın, hem de sizlerin büyük itibar kazanması demek. Bunu da başaracağınıza inanıyorum” diye konuştu.

Etkinlik Tarihi : 06-08 Aralık 2018