PROFESYONEL YAŞAMIN İLK ADIMLARI PROJESİNE KATILMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERLE İLK TOPLANTI YAPILDI

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu öncülüğünde başlatılan ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İşbirliğinde yapılacak olan Profesyonel Yaşamın İlk Adımları Projesine katılmaya hak kazanan kız öğrencilerle ilk toplantı Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Avcı Dedeoğlu’nun ev sahipliğinde Bandırma Ticaret Odası’nda yapıldı.

Üniversite 3. ve 4. sınıf kız öğrencilerinin girişimcilik kapasitelerini artırmak ve profesyonel iş dünyasına hazırlamak amacıyla başlatılacak proje kapsamında, CV Yazma ve Mülakat Teknikleri Eğitimi, Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi, Temel Yönetim Becerileri Eğitimi, Kendini Yönetme (Öz Yönetim) Becerileri Eğitimi ve İş Yaşamında Başarı için Profesyonel Davranış Eğitimi konularında eğitimler verilecek.

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Funda Avcı Dedeoğlu, “projeye katılmak için başvuran, üniversitedeki 9 bölümün örgün ve ikinci öğretim olmak üzere 3. ve 4. Sınıflarında belli bir not ortalaması üzerinde başarı gösteren 250 kız öğrenci arasından en yüksek not ortalamasına sahip 40 öğrencimizi seçtik. Kız öğrencilerimizin başarı seviyesinin oldukça yüksek olduğu görmek bize büyük gurur verdi ancak eğitimi belirli bir sayı ile sınırlandırmak durumunda olmaktan dolayı üzüldük.” dedi.

16 Şubat Cumartesi günü başlayacak olan eğitimler, Cumartesi Pazar günleri yapılacak ve dört hafta sürecek. Proje kapsamında teorik eğitimlerin yanı sıra her hafta kız öğrencilere rol model olabilecek başarılı kadın girişimciler ve alanında uzman başarılı kadınlar konuk olacak. Dört haftalık eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Etkinlik Tarihi: 14.02.2019