EKIM AYI MECLIS TOPLANTIMIZ MESLEK KOMİTELERİ İLE MÜŞTEREK YAPILDI

Bandırma Ticaret Odası’nın meclis ve meslek komite üyeleri müşterek meslek komite toplantısı 22 Ekim Pazartesi günü yapıldı. Meclis Başkanı Bahadır Çenberci’nin yaptığı açılış konuşmasının ardından aylık faaliyet raporu sunumunu yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, enflasyonla mücadele programı, kobi destek kredisi, TOBB eğitim yardımları, Yüksek İstişare Kurulu toplantıları, İDO hakkında gelen şikayetler üzerine yapılan görüşmeler, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi ile yapılan işbirliği protokolü, KOSGEB uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri ve diğer yapılacak eğitim ve toplantılar hakkında bilgi verdi.

Olağan toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından KOSGEB Balıkesir İl Müdürü Deniz Timurçin tarafından KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunum ile ilgili soruların cevaplanması ile toplantı sonlandı.