BANDIRMA TİCARET ODASINDAN ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM ANLAŞMALARI

Bandırma Ticaret Odası, bir çok sektörde faaliyet gösteren firmalarla imzaladığı protokoller ile Bandırma Ticaret Odası üyesi olmanın ayrıcalığını ortaya koydu.

Eğitimden gıdaya, sağlıktan konaklamaya ve daha bir çok sektörde firmalarla Oda üyelerine özel indirim oranları ve fiyatlar belirlendi. Üyelere özel indirim anlaşması yapılan firmaların tanıtımı ve firma temsilcileri ile protokollerin imzalanması amacıyla 16 Aralık Pazartesi günü Üye İndirim Anlaşmaları Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, “Bandırma Ticaret Odası olarak üyelerimizin ihtiyaçlarına göre eğitim, seminer, proje ve çeşitli etkinlikler yapmaya özen gösteriyoruz. Ekonomik yönden sıkıntılı geçirdiğimiz bu süreçte üyelerimizin Bandırma Ticaret Odası üyesi olma farkıyla bazı ihtiyaçlarını avantajlı koşullarda elde etmelerini sağlayacak anlaşmalara imza atacağız. Eğitim sektöründe okullar ve kreşler, sağlık sektöründe özellikle Bursa ve İstanbul’da şubeleri bulunan özel hastaneler, gıda sektöründe restoranlar, araç kiralama, güzellik ve bakım merkezleri, mobilya mağazaları, spor merkezleri ve vize hizmeti için birçok firma ile görüşmeler yaptık. Bu projede çift taraflı faydayı öngörüyoruz. Hem üyelerimiz indirimlerden yararlanacak, hem firmaların tanıtımları yapılacak.”dedi.

Tanıtım toplantısında anlaşma sağlanan 35 firmanın temsilcileriyle protokollerin imzalanmasının ardından Bandırma Ticaret Odası ile işbirliği yapan tüm kurum ve firmalara teşekkür eden Kılkışlı, “Odamızla indirim protokolü yapan firmaların indirim oranları ve tanıtımları hem sosyal medya aracılığıyla hem de üyelerimize gönderilecek mail ve sms’lerle duyurulacak. Üyelerimiz, anlaşma sağlanan kurumlardan üye kartlarıyla yaptıkları alışverişlerde belirlenen oranlarda indirim alacaklar. Anlaşmalı kurum sayımızı arttırmak için görüşmelerimize devam edeceğiz.” dedi.

BANDIRMA ARDA TARIM YEM GIDA HAYVANCILIK GÜBRE İNŞAAT NAKLİYAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

BANDIRMA FİNAL OKULLARI ( BANFİN ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ )

BANDIRMA MİR RENT A CAR

BANDIRMA PALAS HOTEL

BANDIRMA TENİS KULÜBÜ

BANU AKIŞIK ÖZEL MİNİK ELLER GÜNDÜZ BAKIMEVİ

BARTUR TURİZM SEYAHAT REKL.VE SAĞ.TUR.HİZ.LTD.ŞTİ

B-FİT KADINLARIN SPOR VE YAŞAM MERKEZİ

DAVİD PEOPLE BANDIRMA

DÜNYA GÖZ HASTANESİ BURSA HASTANESİ

ESTETİK 10

HOTEL EKEN PRESTIGE

HOTEL VİLLA MARİNA

GRAND ASYA BANDIRMA / GRAND ASYA SPA MERKEZİ

MALATYA MOBİLYA HALI DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ SARRAFİYE İNŞAAT TAAHHÜT TİC. LTD. ŞTİ.

MEDİCAL PARK BURSA HASTANESİ

MEDİCANA SAĞLIK HİZMETLERİ

MK OFİS KIRTASİYE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

NÖTR DEZENFEKTE TEMİZLİK ZİRAİ, İLAÇ, ARICILIK, HAYVANCILIK ZEYTİNCİLİK NAKLİYE SA. T.C. LTD. ŞTİ.

OTEL SARENİS CITY

ÖZEL BANDIRMA FEN BİLİMLERİ ANADOLU LİSESİ

ÖZEL HAYALEVİ ANAOKULU

PERAMA HOTEL / RESTAURANT

SELÇUKLU SPA HAMAM KUYUMCULUK HEDİYELİK EŞYALARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

TARIK ÇİMEN RENT A CAR

TUNA ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİM VE KORUMA HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

ZEYNEP HOME  ( YATAŞ BEDDING - ENZA HOME )