FUAR REHBERİ

BANDIRMA TİCARET ODASI VE BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN İLK EĞİTİM E- TİCARET OLDU

Bandırma’da sanayi ve üniversite işbirliğini tüm alanlarda geliştirmek amacıyla Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Bandırma Ticaret Odası arasında imzalanan işbirliği protokolünün ilk adımı olarak, Bandırma Ticaret Odası üyelerine e – ticaret eğitimi düzenleniyor.

İşletmelerin dijitalleşmesi için gerekli yol haritasını belirleyerek her adımda yapılması gereken konuları içeren eğitim sonunda, katılımcıların e-ticaret adımlarını ve araçlarını öğrenerek işletmelerini internet zeminine taşımaları öngörüldü.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Metin Akbulut’un eğitmenliğinde 20 saat sürecek eğitimler 20 katılımcı ile başlamış olup, eğitim sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecek. Bu konuda ücretsiz verilen başka bir eğitim olmaması sebebiyle katılım konusunda oluşan yoğun talep üzerine gelen başvurular için yeni eğitim planlaması yapıldı.