BANDIRMA TİCARET ODASI GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI İLE BULUŞTU

Bandırma Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarından İşletme ve Ekonomi Topluluğu, Genç Türkiye Topluluğu, Yönetim ve Liderlik Topluluğu, Türk Dünyası Araştırma Topluluğu ve Global İlişkiler Topluluğu arasında işbirliği toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Bandırma Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu üyeleri Armağan Ahmet Ergüzeloğlu, Ceyhun Cihat Yıldırım, GGK sorumlu personeli Taner Hacıoğlu ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Genel Sekreteri Cihangir Boz, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe, öğrenci toplulukları başkanları katıldı. Toplantıda karşılıklı ilişkilerin geliştirilmesi ve Bandırma Ticaret Odası’nın üniversite öğrenci topluluklarına sağlayabileceği destek için görüş alışverişinde bulunuldu.