BALIKESİR VALİSİ HASAN ŞILDAK ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde, Balıkesir ve ilçelerindeki covid-19 vakaları ele alındı.

İl genelinde hasta sayısı, yatan hasta ve yoğun bakım hasta sayısının arttığının altını çizen Balıkesir Valisi Şıldak, bu gün itibariyle 16 kırsal mahallede karantina uyguladıklarını, 29 yerleşim yerinde ise hane ve sokak bazında kısmi karantina uygulandığını söyledi. Şıldak, “Son bir haftada, Kovid-19 vakalarında 3 kat artış var. 65 yaş üstünde yoğun bakıma yatış sayılarında ve hayatını kaybedenlerin sayısı da yükseliyor. Paniğe gerek yok ama önlemlere de eksiksiz uymak zorunda olduğumuzu unutmayalım.” şeklinde konuştu.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın Bandırma ziyaretinde, İlçe Kaymakamı Günhan Yazar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Mavi, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Odamız Meclis Başkanı Bahadır Çenberci ile Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Alper Sargın, Bahadır Çolak, Bilgen Süngü, İlkay Yücebilgiç, Kayhan İpek ve Özel Aydın hazır bulundu.

04 KASIM 2020