KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI

Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu ve İŞKUR işbirliği ile yapılan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi mülakatları sonucu 25 kişi kursa katılarak eğitim almaya hak kazandı.

Bandırma İşkur Hizmet Merkezi’nde İşkur yetkilileri ve Bandırma Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinden tarafından yapılan mülakata yaklaşık 60 kişi katıldı. Oluşturulan heyet tarafından başvuran girişimcilerin iş fikirlerinin dinlenmesi sonucunda uygun bulunan 25 Bandırma Ticaret Odası’nda gerçekleşecek olan kursa katılım hakkı kazandı.

4 gün sürecek eğitimleri başarıyla bitiren kursiyerler KOSGEB’in 50.000 TL’ye kadar olan geri ödemesiz yeni girişimci desteklerinden yararlanarak iş kurabilecekler.