BANDIRMA TİCARET ODASI ÜYELERİNE YENİ YAPILANDIRMA KANUNU’NUN SOSYAL GÜVENLİK KURUMU AÇISINDAN GETİRDİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Bandırma Ticaret Odası konferans salonunda 7143 Sayılı Vergi Ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun’un Sosyal Güvenlik Kurumu açısından getirdiği avantajlarla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Sosyal Güvelik Kurumu Balıkesir İl Müdür Yardımcısı Bayram Öztürk tarafından yapılan sunumda; yapılandırmanın getirdikleri, taksit ve ödemeye ilişkin bilgiler, eski yapılandırmalara ilişkin düzenlemeler, borçlarını yapılandıranlara sağlanan diğer avantajlar, başvuru yerleri ve sigorta prim teşvikleri konularında bilgi verildi.

Bandırma Ticaret Odası’nın çok sayıda üyesi ve mali müşavirlerin katılımlarıyla yapılan toplantı sorularının cevaplandırılması ile son buldu.