FUAR REHBERİ

DIŞ TİCARET EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

Bandırma Ticaret Odası, Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın 2017 Yılı Teknik Destek Programı 3. Döneminde kabul gören projesi kapsamında “Bandırma Ticaret Odası Üyelerine Yönelik Temel İhracat Eğitimi”ni 30-31 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirdi.

İhracat potansiyeline sahip üyelerin ihracata başlamasını sağlamak, aktif ihracat yapan üyelerin ise ihracatlarını arttırmak ve ülkemizin ihracat hedeflerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında Gena Eğitim ve Danışmanlık firması eğitmeni Göksel Bulut tarafından iki günlük Temel İhracat Eğitimi verildi. İki gün süren eğitim içeriğinde, İhracatın Tarifi, Nasıl İhracatçı Olunur, İhracat İşlemleri, Hedef Pazar Analizi, Dış Ticarette Teslim Şekilleri, Ödeme Şekilleri ve Taşıdıkları Riskler, Akreditifli Ödeme Şekli ve Dış Ticaret Belgeleri konularına yer verildi. Üyelerine her daim daha etkili ve daha kaliteli bir hizmet verebilme ışığında bilgi birikimini tazelemek ve arttırmak amacıyla Bandırma Ticaret Odası, personellerinden Sonay İL ve Yalçın AKÇALI’ya da eğitime katılım imkanı sağladı. Katılımcılara sertifikalarının dağıtılmasının ardından eğitim son buldu.

Kadın Girişimciler Kurulu
Genç Girişimciler Kurulu