ODAMIZ PERSONELİNE ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ

Bandırma Ticaret Odası'nın 2010 yılında başladığı kalite yolculuğunda elde ettiği deneyimler, revizyonu gerçekleşen standartların sisteme dahil edilmesiyle artmaktadır. Bu çerçevede Kalite Yönetim Sistemi kapsamında çalışmalarını sürdüren Odamız ISO 9001 Standardının 2015 yılında revize edilen versiyonu ile ilgili tüm personeline ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi verdi. Smartek Eğitim ve Danışmanlık firması Danışman ve Eğitmeni Arsev AKÜN tarafından verilen eğitimde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardında revize edilen yenilikler, uyulması gereken başlıca konular, dokümantasyon konuları paylaşılarak, Akreditasyon Standardı beklentileri ile eşleştirmeler yapılmıştır. Revizyon eğitiminin ardından Kuruluş İçi Denetçi Eğitimi ile tüm personel kalite iç denetçisi olarak belgelendirildi.