NN HAYAT - TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI

Oda ve Borsa üyelerine, ailelerine ve çalışanlarına özel olarak INN Hayat ve Emeklilik firması tarafından hazırlanan Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının tanıtımı, 28 Ocak 2020'de TOBB Başkanı Sayın Rifat HİSARCIKLlOОLU'nun da katılımıyla yapılmıştı.

Bu vesileyle hem Oda-Borsa üyelerine sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması, hem de TOBB'un TOBB ETÜ Hastanesinin kullanımının artırılması amaçlanmıştı. Ayrıca bir ilk daha gerçekleştirilmiş ve bu sigorta ürününün sadece firmanın kendi acenteleri tarafından değil, isteyen tüm sigorta acenteleri tarafından da satılabilmesi imkanı getirilmişti.

Mart ayından itibaren ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla birlikte, söz konusu ürününün tanıtımına yönelik faaliyetler ve dolayısıyla üyelerimize yönelik bilgilendirmeler durdurulmuştu.

Eylül ayından itibaren bu tanıtımın yeniden başlatılması planlanmaktadır. Böylece üyelerimizin, ailelerinin ve çalışanlarının daha uygun koşullarda sağlık hizmetleri alabilmelerine de katkı sağlanmış olacaktır. Ayrıca Covid-19 kapsamında devlet tarafından karşılanacağı belirtilen giderlere ek olan tetkik ve tedavi giderleri de bu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünü kapsamına alınmıştır.

TANITIM BROŞÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ