E-TİCARET HİZMET PAKETİ

TOBB tarafından Odamıza gönderilen yazıda; pandemi ile birlikte Dijital dönüşümün hız kazanmasıyla, şirketlerin ürettikleri ürünleri dijital ortama taşıyarak oluşturduğu satış ve pazarlama kanallarının oldukça önemli hale geldiği belirtilmiştir. Konuya ilişkin olarak Birlik öncülünde E-Ticaretin sunduğu fırsatlara yönelik birçok eğitim programının uygulamaya konulduğu, ayrıca ilk defa E-Ticaret yapacak işletmelerin pazaryerlerinde komisyonsuz satış yapabilmesine imkan tanıyan projelerin uygulandığı ifade edilmiştir.

Bununla birlikte, Pazar yerlerindeki sisteme uyum sağlayamayan ancak işini dijital ortama taşıyarak e-ticaret sistemini kurmak isteyen üyeler için “E-TİCARET HİZMET PAKETİ” nin tasarlanarak söz konusu paket ile TOBB bünyesindeki 365 Oda ve Borsa üyesi KOBİ’lere E-Ticaret alanında ihtiyaç duyacakları her türlü hizmet ve altyapıya kolaylıkla ulaşma imkanı sağlanacağı belirtilmektedir.

Vodafone Business işbirliğinde oluşturulan “E-Ticaret Hizmet Paketi”  alan adı, hosting, e-mail, güvenlik, stok takibi, yedekleme, ödeme alt yapıları, tüm yazılım özellikleri ve arama motoru optimizasyonu ile anahtar teslim E-Ticaret sitesi kurulmakta ve KOBİ’lerin teknik ihtiyaçları ve dijital pazarlama ile ilgili soruları için de ücretsiz danışmanlık ve eğitim desteğinin verileceği belirtilmektedir.

KOBİ’lerin E-ticaret için ihtiyacı ilan tüm hizmetleri içeren E-Ticaret Hizmet Paketinin detaylarına https://www.vodafone.com.tr/VodafoneBusiness/cozumler-kurumsal/e-ticaret-hizmeti.php linkinden erişebilirsiniz.